about

AA - SS2020 - 08

Atelier Armand gelooft in een wereld waarin er bewust wordt gekozen, ook op het gebied van kleding. “Want als je zelf niet kiest, dan wordt er voor je gekozen” is een quote waar wij volledig achter staan. Ons atelier werkt middels het Made-to-Measure  principe. Vooraanstaand daarbij zijn tijd en aandacht, voor zowel het meten van de klant als het creëren van de stukken. Bij Atelier Armand geloven we in kwaliteit en comfort door persoonlijke aandacht. Wij zijn zeer gepassioneerd over maatwerk en nemen de klant mee in de stappen die we maken. Wij bieden pakken, jasjes, broeken en overhemden aan op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar het kledingstuk dat bijdraagt aan een comfortabele en zekere uitstraling.

Atelier Armand werkt uitsluitend met de beste Italiaanse en Engelse stoffenhuizen en heeft daarom een ruime selectie in excellente stoffen.

Wij hechten ons hierbij vooral aan deze waardes:

  • Kwaliteit, in ons product en onze persoonlijke service
  • Gemak, wij streven naar een simpel proces voor jou gericht op gemak
  • Focus, wij kiezen enkel voor de dingen waar wij goed in zijn en passie voor hebben
  • Expertise, wij delen onze passie en expertise om jou tevreden te stellen

Bepaal zelf wat je draagt door te bepalen wat je belangrijk vindt. Kies bewust voor minder kwantiteit maar meer kwaliteit, kies voor gemak en service, kies voor jezelf, kies voor Atelier Armand.

Atelier Armand is een jong, gepassioneerde bedrijf opgericht door eigenaar en maatwerk specialist Armand Osamulia. In 2015 heeft Armand Osamulia besloten om zijn eigen brand op te richten. Met Atelier Armand wilde hij een merk creëren waarin hij zijn visie, stijl en creativiteit kwijt kon.