FAQ

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag niet tussen? Stuur ons dan een email naar info@atelierarmand.nl of bel ons op 06-42133853.

Bij Atelier Armand geloven we in kwaliteit en comfort door persoonlijke aandacht. Samen met jou gaan wij op zoek naar jouw perfecte kledingstukken. Kleding waarin jij je comfortabel en zeker in voelt. Kleding waar jij je gewoon jezelf in voelt. Kleding die speciaal voor jou op maat is gemaakt en waar jij echt voor hebt gekozen. Met onze expertise, ervaring en passie helpen we jou door dit proces heen. Wij nemen hiervoor de tijd en geven jou hiervoor de benodigde aandacht. Bij Atelier Armand geloven we dan ook in kwaliteit, gemak, persoonlijke aandacht en service. Bepaal zelf wat je draagt door te bepalen wat je belangrijk vindt. Kies bewust voor minder kwantiteit maar meer kwaliteit, kies voor gemak en service, kies voor jezelf, kies voor Atelier Armand.

Opzoek naar iets zakelijk of toch meer casual? Met een geruime collectie aan Italiaanse en Engelse stoffen zijn wij er zeker van overtuigd dat er altijd iets bij zit waar jij als klant naar opzoek bent.

 

Bij Atelier Armand bieden wij een overvloed aan styling opties op het jasje, vestje, broek & shirt.

Onze Made-to-Measure pakken maken gebruik van een half- of full canvas binnenwerk.

 

  • 2-delig Made-to-Measure pak: vanaf €600,-
  • 3-delig Made-to-Measure pak: vanaf €775,-
  • Made-to-Measure jasje: vanaf 425,-
  • Made-to-Measure broek: vanaf €175,-
  • Made-to-Measure vest: vanaf €175,-
  • Made-to-Measure overhemd: vanaf €130,-
  • Made-to-Measure tuxedo: vanaf €600,-

De kosten van de eventuele wijzigingen op de pasvorm na de eerste afpas zijn inbegrepen in het aankoopbedrag van het product. Wij brengen enkel kosten in rekening door als deze het gevolg zijn van een verandering in de lichaamsbouw van de klant. Wij maken enkel wijzigingen aan kledingstukken van Atelier Armand.

Iemand graag een Atelier Armand product cadeau geven? Dat kan, onze vouchers zijn verkrijgbaar via de online web shop. Gratis verzending binnen Nederland.