our process

Eerste stap – Maak een afspraak

Wij maken graag kennis met jou! Bij Atelier Armand werken wij flexibel en op afspraak. Wij komen graag langs op een locatie die je zelf mag uitkiezen. Thuis, op kantoor of waar dan ook. Tijdens de afspraak laten wij jou graag kennismaken met de mogelijkheden van onze producten. Bij Atelier Armand kun je tot in de details uitkiezen hoe jouw maatkleding eruit komt te zien. Wij hebben een ruime selectie aan stoffen, voeringen en knopen. Wil je graag wat passen dan is dit uiteraard mogelijk.

Tweede stap – Opmeten & Ontwerp

De eerste afspraak zal ongeveer één tot anderhalf uur duren. Tijdens de afspraak zullen wij jouw wensen bespreken en jou opmeten. Wij kijken naar jouw postuur en horen graag bij welke gelegenheden jij jouw maatkleding wilt dragen. Bij Atelier Armand geloven wij namelijk in dat jouw identiteit leidend is voor de maatkleding. Wij zullen onze expertise en visie met jou delen om samen tot een mooi resultaat te komen.

Derde stap – Afpas en levering

Binnen vier weken wordt jouw maatkleding geproduceerd. Wij zullen in deze periode contact met jou opnemen voor het maken van een afspraak om jouw maatkleding af te passen. Tijdens de afpas kijken we zorgvuldig hoe de maatkleding zit en of er eventuele aanpassingen aangebracht moeten worden. De eventuele aanpassingen worden verricht door een gespecialiseerde kleermaker. Uiteraard zijn de kosten voor de eventuele aanpassingen op onze rekening.

Vierde stap – Eventuele tweede afpas

Binnen één week zijn de eventuele aanpassingen uitgevoerd en maken wij graag een afspraak voor de laatste afpas van de maatkleding op locatie. Alle lichaamsmaten inclusief aanpassingen van de maatkleding worden in ons systeem opgeslagen waardoor toekomstige bestellingen eenvoudig bij Atelier Armand geplaatst kunnen worden.

Vijfde stap – Afterservice

Ook na de aflevering van de maatkleding blijven wij nieuwsgierig over de tevredenheid van onze klanten. Wij houden graag contact met jou om updates te geven over onze nieuwe stoffen en mogelijkheden binnen Atelier Armand.